Informatie over de workshops

 

Algemene informatie Collage workshop.

  Sinds  mijn afstuderen werk ik met de collage techniek. Het collageren heb ik zodanig ontwikkeld dat in mijn schilderijen geen onderscheid meer wordt gemaakt tussen het toegepaste materiaal en de verbindende elementen(verf). In de workshops worden de in’s en out’s uitgelegd om tot optimale resultaten te komen. Hergebruik is een belangrijk item in mijn workshops.

De workshops zijn voor jong en oud en altijd op locatie.  Voor hele kleine groepen (maximaal 4) is er ook een mogelijkheid om het op mijn atelier te laten plaats vinden.

Ik ben ook didactisch/pedagogisch geschoold.

Voor meer info en prijzen stuurt U mij een mail via het Contact

🎨

Poleng workshop 

 Tegenstellingen, zullen in de vorm van het Polengmotief als een rode draad door de workshop lopen en zal vooral tot uiting komen in de keuze van de materialen die de deelnemer zal kiezen. Uit het resultaat zal blijken hoe Nederland en/of Indonesië zich verhoudt binnen het gemaakte kunstwerk.

Doelgroep:

  • Reisgezelschappen als voorbereiding of verwerking op een reis naar Indonesië.
  • Familiereünies met wortels in Ned. Indië/Indonesië
  • (Kinder)workshops met als thema Indonesië

🎨

Nacht schilderen 

Een workshop voor kinderen die niet bang zijn in het donker.

De workshop is bedoeld voor kinderen van 6 – 12 jaar. Er wordt geschilderd  in een donkere ruimte waar al je zintuigen worden aangesproken. Meer weten? Stuur een mail via het contact.

🎨

Workshops in de stijl van……

Elke workshop kan aangepast worden aan de doelgroep. Uitgangspunt is mijn stijl van werken. Ze zijn uitermate geschikt als teambuilding voor bedrijven.  De materialen nodigen uit tot communicatie. Groepsgrote maximaal 15 personen(afhankelijk van de ruimte). 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.